T’has separat i necessites orientació per regular la custòdia i les visites del teu fill/a?

T’has separat i tens un fill / a petit. Necessites orientació per regular la custòdia, el règim de visites, etc., i no saps on acudir?

1- Ciutat de la Justícia de Barcelona i l’Hospitalet

És un servei gratuït. Us adjudicaran un advocat d’ofici i es tramitarà un acord per a la custòdia, la regulació de les visites, etc.

Has de demanar cita prèvia.

Direcció: Av Carrilet, 3
Hospitalet Llobregat
Tel. 932 890 160

Més informació

Els Punts d’Informació i Atenció a les Dones (PIAD) són serveis públics, gratuïts i confidencials de l’Ajuntament de Barcelona en els quals s’ofereix informació, assessorament i orientació a les dones en diferents àmbits. També s’ofereixen serveis gratuïts d’atenció psicològica i assessorament jurídic. Una advocada podrà orientar-te sobre els passos a seguir.

Els serveis dels PIAD estan dirigits a les dones majors d’edat i les noies de 12 a 17 anys que visquin, estudiïn o treballin a Barcelona (no cal estar empadronada).

Has de demanar cita prèvia trucant a al telèfon gratuït 900 922 357, de dilluns a divendres, de 9.00 a 14.00 hores, i de dilluns a dijous, de 16.00 a 19.00 hores.

 

També pots enviar un correu electrònic a l’PIAD del teu districte. Ha 11 PIAD a Barcelona. Consulta on és el més proper al teu habitatge. Més informació.

3- Servei d’Informació i Atenció a Dones (SIAD) – Catalunya

Funcionen d’una manera molt similar als PIAD, però per a la resta de Catalunya.
 

4- Assistència Jurídica Gratuïta de la Comunitat de Madrid

L’atenció presencial de la Comissió d’Assistència Jurídica Gratuïta de la Comunitat de Madrid és de dilluns a divendres, de 9.00 a 12.00 h. També cal demanar cita prèvia trucant a al telèfon 012.

Més informació

5-Centre de Suport a les Famílies (CAF) de l’Ajuntament de Madrid

Els centres de suport a les Famílies (CAF) ofereixen suport a les famílies per afrontar les dificultats que els sorgeixin L’Ajuntament de Madrid disposa de set CAF organitzats en zones (21 districtes municipals).

L’atenció a les famílies en els CAF és gratuïta i es porta a terme de dilluns a divendres, de 8:30 a 20 hores.

Has de demanar cita prèvia, De manera presencial, telefònicament o mitjançant el correu electrònic.

Més informació sobre els CAF

6-Serveis Socials de la Comunitat de Madrid

Tots els Centres de Serveis Socials tenen assessoria legal. A través de la treballadora social pots demanar una cita i assessorar-te, iniciar els tràmits de regulació de la custòdia, regular les visites al teu fill / a, etc. Si no tens una treballadora social assignada has de demanar cita prèvia (www.madrid.es/citaprevia, Xat en línia de www.madrid.es, @lineamadrid de Twitter i Facebook). També la pots demanar trucant a l’010 (915.298.210 des de fora de Madrid), o al Centre de Serveis Socials que et correspon, per correu electrònic o per telèfon.

Si necessites informació sobre quin és el centre de Serveis Socials de districte on ets empadronada, pots consultar-ho aquí.

Articles relacionats

Mama Jove és un projecte:

Activitat subvencionada amb càrrec a l’assignació del 0,7% de l’IRPF:

Departament de Drets Socials Generalitat de Catalunya
©2024 Mama Jove