El test és POSITIU! I ara què?

Prendre una decisió sobre un embaràs no planificat pot ser difícil. Et pot anar molt bé parlar del que t’està passant amb algú de confiança, familiar o amiga. També pots parlar amb professionals de la salut, serveis socials o del teu Institut. Si vols saber on pots demanar ajuda, pregunta’ns! per whatsapp.

A Mamajove podem explicar-te quines opcions tens:

Tens dret a demanar i tenir tota la informació necessària per prendre una decisió segons el moment de l’embaràs en què et trobes. Si comptes amb persones de confiança en el teu entorn, pots demanar que t’acompanyin a les visites on et donaran aquesta informació. Si només hi pots anar sola, t’atendran igual de bé.

Potser no tens clara la teva opció, o tens el cap ple d’idees que t’han anat dient. Potser també les persones del teu voltant (família, parella o amistats) tenen una opinió sobre què hauries de fer. Ells i elles et poden aconsellar, et poden donar la seva opinió sobre cadascuna de les opcions, però al final has de ser tu la que esculli l’opció que realment vol.

Si et falta informació sobre les opcions que tens, per acabar de decidir què vols fer,  pregunta’ns per whatsapp. Si prendre qualsevol d’aquestes decisions et porta a una situació violenta (crits, amenaces,…) amb la teva parella o família truca al telèfon d’atenció permanent a dones en situació de violència (900 900 120)

Mama Jove és un projecte:

Activitat subvencionada amb càrrec a l’assignació del 0,7% de l’IRPF:

Departament de Drets Socials Generalitat de Catalunya
©2024 Mama Jove