Qui som

MamaJove és un espai virtual on abordem l’embaràs i la maternitat adolescent des de l’assessorament i la informació veraç, facilitant la presa de decisió de les joves embarassades i el seu apoderament.

Comptem amb la participació d’un grup de mares adolescents de Barcelona i Madrid que col·laboren en la creació de continguts, l’elecció del disseny, l’elaboració de vídeos testimonials, etc., amb l´objectiu de conèixer les seves necessitats reals i arribar a altres mares joves en la mateixa situació.

ABD, 25 anys acompanyant adolescents embarassades

A l’Associació Benestar i Desenvolupament (ABD) donem suport a adolescents i joves, acompanyant-les a l’embaràs, la criança i la vinculació amb els seus fills i filles des de 1997, a través del programa Preinfant.

Després de més de 20 anys d’experiència el 2012 vam posar en marxa un servei d’atenció online a adolescents embarassades: preinfant.org, una web adreçada a adolescents embarassades, a les seves famílies, a les professionals que les acompanyen des de diferents àmbits (educatius, socials, de la salut…).

El 2022 veu la llum Mamajove.cat, adreçada exclusivament a les adolescents embarassades i a mares joves, dissenyada després de fer una consulta a més de 60 mares adolescents, i creada per professionals amb la participació d’un grup de mares joves de Barcelona i Madrid.

El servei d’atenció online per a adolescents embarassades d’ABD rep el suport del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.

Mama Jove és un projecte:

Activitat subvencionada amb càrrec a l’assignació del 0,7% de l’IRPF:

Departament de Drets Socials Generalitat de Catalunya
©2024 Mama Jove