“Des que hem arribat al Pis de Preinfant la meva filla dorm més tranquil·la i estic millor com a mare. L’espai que tenim en aquest entorn ens ha unit més”

Al projecte Preinfant -de l’Associació Benestar i Desenvolupament- disposem de pisos maternoinfantils (a Barcelona i Madrid) per donar cobertura d’habitatge temporal a dones embarassades o amb fills/es menors de 3 anys.

Tot/a nen/a hauria de tenir dret a disposar d’un habitatge digne on poder conviure amb la família, alimentar-se, descansar i desenvolupar-se de forma saludable. Sabem que les administracions públiques haurien de garantir aquest dret, però també que sense la implicació de la societat civil, moltes famílies es veurien sense aquesta necessitat vital coberta.

Ciutadania, entitats socials i empreses, hem de treballar unides, ara més que mai, per garantir drets a les famílies que més ho necessiten. La Responsabilitat Social Corporativa de les empreses té tot un repte al davant. Aquest any gràcies a la RSC de Leroy Merlín, ABD ha pogut condicionar dos pisos amb mobiliari, electrodomèstics, calefacció,…, contribuint amb aquesta acció a fer que els nostres pisos maternoinfantils siguin un lloc encara més segur i agradable per a les famílies.

Properament posarem en funcionament nous pisos maternoinfantils a Terrassa i Barcelona

Articles relacionats

Mama Jove és un projecte:

Activitat subvencionada amb càrrec a l’assignació del 0,7% de l’IRPF:

Departament de Drets Socials Generalitat de Catalunya
©2024 Mama Jove